Весняне оновлення колекцій побутового лінолеуму Tarkett та Sommer 2024

Весняне оновлення колекцій побутового лінолеуму Tarkett та Sommer 2024

14 березня 2024

Пориньте у світ кольорів та витонченого дизайну з оновленою колекцією EVOLUTION LIVE! 7 нових відтінків відкривають безмежні можливості для оновлення вашого простору та надають йому неповторний шарм (дизайни Etna 3, Etna 4, Etna 5, Block 3 та Toscana 5 з ефектом "Жива структура" і дизайни Play 5 та Play 6, які ідеально підходять до інтер'єру будь-якої дитячої кімнати).

Колекція ACTIVA вражає свіжістю та сучасністю завдяки світло-бежевому дерев'яному дизайну Aurora 11 та новому Lava 8  у світлих відтінках, які додають енергії та гармонії вашому дому.

SMART втілює елегантність та стиль з популярними дизайнами у бежевому, сірому та темному відтінках, створюючи атмосферу комфорту (дизайни 121609, 121610, 121611).

А колекція START пропонує нові кольори дизайну плитки у світлих тонах бежевого та сірого, відкриваючи широкі можливості для творчості та індивідуального підходу до оформлення вашого простору (дизайни Trevi 6 та Terens 5).

Зробіть свій простір естетичним та вишуканим з новими декорами побутового лінолеуму та зробіть ваш дім ще більш привабливим та унікальним!